چای سیاه و کرنبری ترکیبی سرشار از آنتیاکسیدان و ضدالتهاب است که به تقویت ایمنی و کاهش التهاب کمک میکند. کرنبری با جلوگیری از چسبیدن E. coli به دیواره مثانه، به پیشگیری از عفونت ادراری کمک میکند. پلیفنولهای هر دو ماده با کاهش اکسید شدن چربیها و بهبود عملکرد عروق، برای سلامت قلب مفیدند.این ترکیب با خنثیسازی رادیکالهای آزاد، اثر آنتیاکسیدانی قوی ایجاد میکند و با تقویت باکتریهای مفید روده و محدود کردن باکتریهای مضر، به سلامت گوارش کمک میکند. کافئین و التینین چای سیاه نیز همراه مواد مغذی کرنبری باعث افزایش انرژی و تمرکز میشوند.همچنین کرنبری کمکالری است و همراه پلیفنولهای چای سیاه که متابولیسم چربی را بالا میبرند، این نوشیدنی را به گزینهای مناسب برای کمک به کنترل وزن تبدیل میکند—البته در صورت مصرف بدون شکر
دیدگاه خود را بنویسید